Stekt gnocchi med fetaost, svamp och citron
Ingredienser
4 portioner
4 port gnocchi
250g skogschampinjoner
200g portabello
2 vitlöksklyftor
1 stor gul lök, klyftad
1 pkt sojabönor
150g fetaost
Skal av 1 citron
50g pinjenötter
Gör såhär
Sätt på vattnet till gnocchin. Rosta pinjenötterna i en torr panna tills de har fått färg. Häll i en skål sålänge. Tärna all svamp i lagom stora bitar och stek på hög värme tills de har fått fin yta. Sänk värmen och tillsätt löken. Addera även sojabönor och salta. När vattnet till gnocchin kokar, lägg i dem i kastrullen och vänta tills de flyter upp till ytan. Fiska upp dem med en hålslev och stek dem gyllene i rikligt med smör/rapsolja. Lägg gnocchin i djupa skålar, toppa med svampfräset, stora bitar av fetaost, rivet citronskal och pinjenötter. Sen är det bara att hugga in!
Comments
Post a Comment